Het Project

Partner van

Logo van Arteveldehogeschool Gent Logo van Agenschap Ondernemen

Zeg het met Kleur & zeg het met 3D & zeg het met code.

Is een initiatief van de bacheloropleiding Grafische en digitale media aan de Arteveldehogeschool en het resultaat van een uniek samenwerkingsverband tussen verschillende partners uit het onderwijs en het bedrijfsleven.
In het kader van ViA (Vlaanderen in Actie) werd dit initiatief erkend als brugproject en gesubsidieerd door het agentschap ondernemen (2013-2016).

Dit project loopt nu verder in samenwerking met GRAFOC.

Het Project
Algemene Doelstellingen

Algemene Doelstellingen

Door deel te nemen aan één van onze workshops kunnen jongeren uit de derde graad van het secundair onderwijs (ASO, KSO en TSO), cursisten van het volwassenonderwijs en hun lesgevers kennismaken met ontelbare facetten van kleur die leuk en boeiend zijn om te onderzoeken. Bovendien krijgen ze op een toegankelijke en ervaringsgerichte manier inzicht in de mogelijkheden, kansen en verschillende beroepsprofielen van de grafische en digitale mediasector.

Praktisch

Download onze leerpakketten, nodig een spreker uit of bezoek met je klas één van onze grafische ateliers. Onze projectmedewerkers ondersteunen u met alle mogelijke middelen bij uw kleurproject!

Praktisch